Znana igralka prvič postala mamica!

0
93

Vanessa Hudgens, priljubljena igralka, je nedavno postala mamica. Zvezdnico so opazili, ko je na invalidskem vozičku zapuščala bolnišnico v Santa Monici v Kaliforniji, v naročju pa je nežno držala dojenčka. Skupaj s svojim možem Colom Tuckerjem sta se razveselila prihoda njunega prvega otroka. Čeprav javnosti še ni znan spol ali točen datum rojstva novorojenčka, je bila Vanessa videti izjemno srečna in zaljubljena v svojega malčka, ki je bil oblečen v bele oblačke.

Fotografi so zabeležili trenutek, ko je Vanessa zapustila bolnišnico, ravno na rojstni dan njenega moža, ki je bil z njo in skrbel za njuno prtljago. Kljub temu, da je bila 35-letna igralka na vozičku, je bila videti srečna in nasmeh ni zapustil njenega obraza. Novico o svoji nosečnosti sta Vanessa in Cole sprva skrivala, vendar pa je igralka letos na rdeči preprogi oskarjev ponosno pokazala svoj nosečniški trebuh, razkrivajoč svetu, da se v njuni družini obeta novo življenje.

Njena nosečnost je pritegnila pozornost tudi njenega nekdanjega fanta Zaca Efrona, ki je pohvalil njeno vlogo bodoče matere. Vanessa Hudgens, ki se je lani decembra poročila s Colem po več kot dveh letih zveze, zdaj uživa v vlogi matere, medtem ko se pripravlja na to novo poglavje svojega življenja.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj