Tragedija v Avstraliji: Krokodil vzel življenje 12-letni deklici

0
27

Avstralska policija je našla posmrtne ostanke, za katere domnevajo, da pripadajo 12-letni deklici, ki je izginila v torek po domnevnem napadu krokodila. Tragični incident se je zgodil med plavanjem v potoku Mango Creek, ki se nahaja v bližini naselja Palumpe v avstralski zvezni državi Severni teritorij.

Dekle so nazadnje videli v torek med plavanjem v potoku Mango Creek, ki je v bližini staroselske skupnosti Nganmarriyanga. To območje je znano po svoji odročnosti in leži več kot 300 kilometrov jugozahodno od prestolnice Darwin.

Napadi krokodilov v tropskih območjih na severu Avstralije niso redkost. Severni teritorij je dom številnih krokodilov letvičarjev, ki lahko dosežejo dolžino do šestih metrov. Ti plazilci občasno napadajo ljudi, njihovi napadi pa so pogosto smrtonosni.

Policija je potrdila, da so našli posmrtne ostanke, ki so jih identificirali kot dekličine. Ta tragični dogodek je ponovno opozoril na nevarnosti, ki jih predstavljajo krokodili v tej regiji. Oblasti pozivajo prebivalce in obiskovalce, naj bodo previdni pri vseh dejavnostih v bližini vodnih teles, kjer so krokodili prisotni.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj