Tej dami so ponujali 60 tisoč evrov, da bi tenisača Đokovića zvlekla v posteljo in mu uničila zakon!

0
81

Zapeljivi srbski manekenki Nataliji Šćekić, je bilo ponujeno 60 tisoč evrov in potovanje kamorkoli po svetu, da bi zapeljala svetovno znanega srbskega tenisača Novaka Đokovića in tako uničila njegov ugled ter privedla do ločitve. 

Zapeljivka Natalija Šćekić je ustvarila pravo senzacijo s trditvijo, da je ji je bilo ponujenih 60 tisoč evrov, da bi zapeljala svetovno znanega teniškega igralca Novaka Đokovića ter posnela spolno občevanje z njim. Namen podviga naj bi bil očrniti javno podobo teniškega igralca ter razdreti njegov zakon. Šćekićeva je pripovedovala, da se je odpravila v London na srečanje, za katerega je mislila, da bo poslovne narave. Znano je, da je Đoković 18-kratni zmagovalec Velikega slama, poroča RT.

Kot je dejala, jo je kontaktiral nek znanec, in da ga pozna iz Londona. Kot je še dejala, ga je smatrala za resnega moškega. Šlo naj bi za uspešnega človeka, zato je potem, ko jo je kontaktiral, zmotno mislila, da gre za posel. Tekom pogovora pa je spoznala, da s ponudbo ne želi imeti opravka. Manekenka je bila na začetku prepričana, da gre za šalo s skrito kamero, a na svojo grozo je spoznala, da naj bi bila ponudba povsem resna.

Poleg denarja so ji ponudili še potovanje, kamorkoli bi si zaželela. Kot je še dejala, se je smejala, ker je pričakovala, da bo ponudnik dejal, da gre za šalo, vendar pa je bil moški s svojo ponudbo zelo resen. Zaradi dogodka se je počutila užaljeno in ponižano. Do 33-letnega srbskega zvezdnika ima namreč veliko spoštovanje, zato je bila zaradi ponudbe zgrožena. Ponudnika sporne nagrade bi najrajši udarila ali polila z vodo, a se je zadržala, saj sta bila na javnem kraju. Pobrala je svoje stvari in odšla.

Ob tem je še izrazila upanje, da ponudnik ni našel dekleta, ki bi zanj storila takšno stvar, saj ni pravično do Novaka. Kot je še prepričana, gre za najboljšega srbskega ambasadorja in zglednega moškega ter družinskega človeka. Đoković je sicer poročen že vse od leta 2014 s svojo ženo Jeleno, par pa ima dva otroka. Že leta pa se širijo govorice, da naj bi bila zakonca na robu ločitve, kar pa je Đoković zavrnil. Zanj je povsem razumljivo, da bi bila ločitev nova medijska senzacija, do katere pa ne bo prišlo, ker ljubi svojo ženo.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj