Zac Efron končno spregovoril o nosečnosti Vanesse Hudgens

0
15

Zac Efron se je po več mesecih končno odzval na veselo novico, da njegovo nekdanje dekle, Vanessa Hudgens, pričakuje otroka. Ko so ga novinarji vprašali, kako vidi Vanesso kot bodočo mamo, je Efron ni skoparil s pohvalami. Poudaril je, da bo po njegovem mnenju 35-letna igralka “najboljša mama vseh časov.”

Med Efronom in Hudgensovo očitno ni ostalo nobenih zamer, saj je njuna romanca, ki se je končala pred skoraj 15 leti, prerasla v prijateljstvo, ki temelji na medsebojni podpori. Vanessa je trenutno srečna v zakonu s Coleom Tuckerjem, s katerim se je poročila decembra lani, zdaj pa pričakujeta svojega prvega otroka.

Čeprav Zac doslej ni javno komentiral Vanessine nosečnosti, je zdaj navdušil z izjavo za Access Hollywood, kjer je Vanesso pohvalil kot bodočo mamo. “Vanessa bo najboljša mama vseh časov,” je dejal in dodal nekaj besed tudi o nosečnosti druge nekdanje soigralke iz filma Srednješolski muzikal, Ashley Tisdale. Tisdale pričakuje svojega drugega otroka, kar je Efron komentiral z besedami: “Bližajo se zabavna družinska srečanja,” kar kaže na njegovo veselje ob prihajajočih spremembah v življenju njegovih prijateljev.

Zac in Vanessa sta bila med letoma 2006 in 2010 eden najbolj priljubljenih parov na svetovni zvezdniški sceni. Po razhodu sta ostala v dobrih odnosih in nikoli nista grdo govorila drug o drugem. Vanessa je po razhodu hodila z Joshom Hutchersonom, Austinom Butlerjem in Kylom Kuzmo, leta 2021 pa je našla ljubezen svojega življenja v trenutnem možu. Zac je medtem iskal srečo v ljubezni z različnimi zvezdnicami, vključno z Lily Collins, Michelle Rodriguez, Sami Miró, Alexandro Daddario, Rebecco Ferguson, Sarah Bro, Halston Sage in Vanesso Valladares, trenutno pa je samski.

Efronova izjava o Vanessini nosečnosti je pokazala, da med nekdanjima ljubimcema ni nikakršnih zamer, temveč spoštovanje in podpora, ki traja že vrsto let.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj