Domen Beribak: Od top 5 v MasterChefu do še višjih kuharskih vrhov

0
250

Domen Beribak je s ponosom sprejel uvrstitev med najboljših pet kuharjev letošnje sezone, kar je dosežek, na katerega so ponosni tudi njegovi najbližji. Moč za premagovanje številnih izzivov in preizkušenj je črpal prav iz njihove podpore. Zdaj, ko je dosegel enega svojih glavnih ciljev, si želi poseči še višje.

Na sladkem izločitvenem testu, kjer je moral pripraviti zahtevno sladico Paris Brest, se je Domen odlično odrezal in se tako uvrstil takoj za Luko Pangosom. Njegovo slaščičarsko mojstrstvo mu je prineslo zasluženo mesto med najboljšimi. Ko je slišal svoje ime, je bila njegova reakcija nepozabna. “Moj glavni cilj je bil doseči top 5, in zdaj, ko mi je to uspelo, sem izjemno ponosen na ta dosežek. Vendar pa si seveda želim še višjo uvrstitev. Vsi izzivi, neprespane noči in stres se zdaj zdijo vredni,” je povedal Domen.

Po snemanju so mu za ta uspeh čestitali tudi ostali tekmovalci, čeprav so si vsi prizadevali za zmago. Domen pravi: “V šovu dajemo vse od sebe in smo se med seboj zelo povezali. Kljub jasnemu cilju vsakega tekmovalca je med nami še vedno prisoten duh sodelovanja in prijateljstva. Vsi vemo, kako težko je priti do te točke, zato med nami vlada medsebojno spoštovanje. Seveda pa ne smemo pozabiti na nekaj zdravega rivalstva (smeh).”

Njegov uspeh je spremljal val pozitivnih odzivov njegovih najdražjih. “Moji domači so zelo ponosni name. Od samega začetka so me podpirali in verjeli vame, tudi takrat, ko sem sam dvomil v svoje sposobnosti. Njihova podpora mi je dala dodatno moč in motivacijo, da sem vztrajal in se boril naprej,” je povedal Domen. Posebej vesela in ponosna je bila njegova punca Lara, ki ga je tudi prijavila v MasterChef tekmovanje. “Ko sem Lari sporočil novico, je bila izjemno vesela in ponosna, kar mi ogromno pomeni,” je dodal.

Domen Beribak tako ne le uživa v trenutnem uspehu, ampak tudi z veliko strastjo gleda naprej, z namenom doseči še večje cilje in nadgraditi svoje kuharsko znanje ter spretnosti.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj