Wendell Pierce razkriva: Meghan Markle in princ Harry sta videti zelo zaljubljena!

0
19

Wendell Pierce, nekdanji soigralec Meghan Markle iz priljubljene serije Nepremagljivi dvojec, je pred kratkim spregovoril o vojvodinji Susseški in njenem odnosu s princem Harryjem. Sta res tako zaljubljena, kot se zdi? Skupaj sta igrala v seriji Nepremagljivi dvojec, ki je po raziskavi ameriškega podjetja Nielsen izglasovana za najbolj priljubljeno in najbolj gledano serijo preteklega leta v ZDA.

Na podelitvi nagrad Tony 2024 v New Yorku, ki je potekala 16. junija 2024, je 60-letni igralec povedal, da sta bila vojvoda in vojvodinja Susseška videti “zelo zaljubljena”, ko ju je nazadnje videl.

“Ko je Meghan lansko leto prišla v mesto, je prejela nagrado. Takrat sem imel priložnost, da jo pozdravim ter njej, princu Harryju in njunim otrokom zaželim vse dobro,” je povedal Pierce za People in dodal: “Videti sta bila zelo zaljubljena in zelo srečna, kar je najpomembnejše.” Pierce, ki je v seriji igral očeta junakinje Rachel Zane, ki jo je upodobila Meghan Markle, pravi, da je bilo delo z njo “izjemno”. Dodaja, da se je, odkar se je serija končala, še nekajkrat srečal z Meghan.

“Od takrat sem jo videl le nekajkrat, a ob teh priložnostih sva obujala spomine in imava res lepe spomine na skupno delo,” je še povedal lanskoletni dobitnik nagrade Tony.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj