Camila Alves McConaughey: Očetov nasvet, ki je spremenil pot do ljubezni

0
21

Camila Alves McConaughey je delila dragocene nasvete, ki jih je preden je spoznala svojega moža, prejemala od očeta. Manekenka je v ganljivem zapisu razkrila, da jo je pred leti zaprosil bogat princ, kar jo je postavilo pred težko življenjsko odločitev. Vendar so besede njenega očeta, čeprav boleče, pripomogle k njeni končni odločitvi: “Če se poročiš z moškim samo zaradi materialnih dobrin, si zame prostitutka visokega razreda,” ji je dejal. Camila je zelo hvaležna za očetovo vzgojo, ki jo je vodila do njenega sedanjega moža, Matthewa McConaugheya.

Ob praznovanju očetovskega dne v ZDA je 41-letna nekdanja manekenka na družbenem omrežju delila dolgo objavo, kjer se je spomnila očetovega nasveta o ljubezni, ki ji ga je dal pred več kot 20 leti. Camila je očeta opisala kot “človeka na ranču” in “človeka zemlje”, ki jo je naučil, da naj ne bo osredotočena na materialne dobrine, ampak na bistvo človeka.

Camila je opisala trenutek, ko jo je bogat princ zaprosil, in kako je bila ta odločitev pretežka, da bi jo sprejela sama. Zaupala se je očetu, ki jo je tiho poslušal in ji postavil ključno vprašanje: “Ali ga ljubiš?” To vprašanje je bilo prelomno, saj jo je pripeljalo do spoznanja, kaj je zares pomembno v življenju.

Camila in Matthew sta se prvič srečala leta 2006, ko je igralec v intervjuju za People razkril, da je bila to ljubezen na prvi pogled. “Ko sem poskušal pritegniti njeno pozornost na drugi strani sobe, sem si rekel: ‘To ni ženska, ki jo kličeš čez sobo, McConaughey. Dvigni svojo rit s stola in pojdi ponjo.’ Kar sem tudi storil,” je povedal.

Zdaj sta poročena že 12 let, Camila pa je prepričana, da je očetov nasvet o ljubezni in vrednotah ključno pripomogel k njuni trdni zvezi.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj