Vrnitev princese Catherine?

0
35

Princesa Catherine se je ponovno pojavila v javnosti, izpolnivši obljubo, ki jo je dala v petkovi objavi na družbenih omrežjih. Skupaj z družino se je udeležila tradicionalne rojstnodnevne parade Trooping the Color, ki je posvečena rojstnemu dnevu kralja Karla.

To je bil za 42-letno princeso prvi javni dogodek po lanski božični ceremoniji. Opazili so jo popolnoma urejeno na zadnjem sedežu kraljevega avtomobila, kjer je sedela ob princu Williamu in njunih otrocih. Kljub vidni utrujenosti zaradi napornega zdravljenja raka, je princesa Catherine izžarevala eleganco v beli obleki, z lasmi spetimi v figo in belim klobučkom na glavi.

Čeprav njen obraz ni kazal nasmeha, po katerem je sicer poznana, je bila njena prisotnost med Britanci zelo toplo sprejeta. Velik kartonast model princese je krasil ulice Londona, kjer se je zbrala množica ljudi, ki je z navdušenjem čakala na prihod kraljeve družine.

Udeležba na paradi Trooping the Color je bila pomembna, saj je označevala vrnitev princese Catherine v javno življenje po dolgem obdobju odsotnosti. Njena predanost kraljevim dolžnostim in ljubezen do družine sta znova prišli do izraza, s čimer je še enkrat osvojila srca ljudi po vsej državi.

Spletno uredništvo

Vir naslovne slike: Pinterest

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj