Vera Wang pri 75: Skrivnost večne mladosti in modne prefinjenosti

0
29

Legendarna modna oblikovalka Vera Wang je nedavno praznovala svoj 75. rojstni dan, obkrožena s prijatelji in družino, ter znova osupnila javnost s svojim mladostnim videzom. Na veliki zabavi, polni smeha in dobre volje, je Wangova v dveh svojih kreacijah – črni in beli toaleti, ki sta razkrivali njeno vitko postavo – blestela kot vedno. Fotografije s slavja je delila tudi na svojem Instagram profilu, kjer je številne oboževalce navdušila in ponovno sprožila debato o svojem izgledu.

Vera Wang, znana po svojih razkošnih poročnih oblekah, pa kljub svojim letom in včasih dvomljivim življenjskim navadam, kot je redno uživanje hitre prehrane in krofov ter rahločutnost do sončnih žarkov, še vedno ohranja privlačnost in energijo mlajše ženske. Na spletu se je nedavno spet dvignila debata o njeni navdušujoči mladostni podobi, pri čemer je eden od uporabnikov napisal: “Večna mladost. Očitno imaš sindrom Benjamina Buttona.”

Vera Wang je že večkrat razkrila svoj režim, ki vključuje trdo delo, dovolj spanja ter občasne koktajle z vodko, ki ji po njenih besedah pomagajo ohranjati vitalnost. Kljub svojemu uspehu in prepoznavnosti v modnem svetu ostaja skrivnost njene mladostne lepote delno neznanka, a zagotovo je njeno navdušenje nad življenjem in ljubezen do mode ključnega pomena za njen izjemen videz.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj