David Beckham na Wimbledonu brez žene Victorie?

0
15

Vsako leto, ko se začnejo poletni dnevi in teniški navdušenci zapolnijo tribune Wimbledona, je tudi David Beckham prisoten. Letos ni bilo nič drugače, razen enega opaznega detajla – tokrat ob njem ni bilo njegove žene Victorie. Namesto nje je slavni 49-letni Britanec na tribunah kraljeve lože užival v družbi druge pomembne ženske v njegovem življenju – svoje mame Sandre Georgino West.

Fotografi so ujeli Beckhama in njegovo mamo med ogledom dvoboja med Britanko Emmo Raducanu, ki jo David občuduje, in Rusinjo Ekaterino Alexandrovo. “David in njegova mama se vsako leto trudita skupaj obiskati tekme. Zelo sta si blizu, imata poseben odnos in oba uživata v tenisu,” je za Daily Mail povedal Davidov prijatelj, ki je želel ostati neimenovan.

Poleg teniških užitkov pa David Beckham v teh dneh praznuje tudi svojo 25. obletnico zakonske zveze z Victorio Beckham. Par bo najprej proslavil v družinskem krogu s svojimi štirimi otroki – Brooklynom, Romeom, Cruzom in hčerko Harper. Sledilo bo slavje, kjer bosta lahko uživala v intimnem vzdušju.

Za Davida Beckhama so po koncu nogometne kariere uspehi v poslovnem svetu postali stalnica. Nedavno je podpisal več kot milijon evrov vredno pogodbo z modno hišo Hugo Boss kot njihov novi ambasador, kar potrjuje njegov status modne ikone. Poleg tega je sodeloval s Stella Artois in kavo Nespresso, ter nedavno postal ambasador Kraljeve fundacije, kjer se posveča pridelavi medu in čebelarstvu, skupaj s kraljem Karlom III.

David Beckham ostaja ikonična figura tako na teniških tribunah kot v poslovnem svetu, kjer še naprej navdušuje s svojimi dosežki in predanostjo svojim projektom.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj