V pokalu Mariborčani v Domžale, Olimpija v Lendavo

0
80

Na sedežu Nogometne zveze Slovenije (NZS) na Brdu pri Kranju so izžrebali četrtfinalne pare Pokala Pivovarna Laško. Pari so Domžale – Maribor, Drava Ptuj – Koper, Nafta 1903 – Olimpija Ljubljana in Celje – Kalcer Radomlje.

O napredovanju bo odločala ena tekma, na sporedu pa bodo 14. aprila. Celjani so ta teden v prestavljenem obračunu osmine finala izločili Triglav (2:1), Domžale so bile boljše od Beltincev (3:0), Nafta pa je ugnala moštvo Fužinarja (3:2). Koper je oktobra po podaljšku ugnal Aluminij (3:1), Olimpija pa je po streljanju enajstmetrovk slavila proti Brežicam (4:3). Radomlje so presenetile Tabor Sežano (3:2), Mariborčani pa so zanesljivo slavili v Velenju proti Rudarju (3:0). Že v osmini finala se je poslovila branilka naslova, Mura. Sobočane je z 2:0 premagala ptujska Drava.

Pari četrtfinala so Domžale – Maribor, Drava Ptuj – Koper, Nafta 1903 – Olimpija Ljubljana in Celje – Kalcer Radomlje. Na sedežu NZS so izžrebali tudi polfinalna para nogometnega pokala za ženske za sezono 2020/21. Prvi polfinale je Nona Pomurje Beltinci – Krim RollJet, drugi pa MB Tabor – Olimpija Ljubljana. Tekmi bosta 3. aprila, je še sporočila NZS.

V lanski sezoni je bilo pokalno tekmovanje za ženske odpovedano zaradi epidemije covida-19.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj