Tragična ljubezen in bolezen: 15 let od smrti Farrah Fawcett

0
23

Pred 15 leti je umrla igralka Farrah Fawcett. Njena smrt je globoko prizadela mnoge, saj je prišla le tri dni po napovedi poroke. Farrah Fawcett je preminila 25. junija 2009 v starosti 62 let. Kljub dolgotrajnemu boju z boleznijo je bila njena smrt šok za mnoge. Farrah se je borila z rakom debelega črevesa, a bolezen ni bila edina preizkušnja v njenem življenju.

“Po dolgem in pogumnem boju z rakom je umrla naša ljubljena Farrah. Čeprav je to izjemno težek čas za njeno družino in prijatelje, nas tolaži misel, da smo s Farrah preživeli čudovita leta, in spoznanje, da je njeno življenje prineslo toliko veselja ljudem po vsem svetu,” je zapisal njen dolgoletni partner Ryan O’Neal.

Njuna ljubezenska zgodba je bila polna kontroverznosti

Farrah in Ryan sta bila par tri desetletja, vse do njene smrti leta 2009. Čeprav je bil njun odnos pogosto poveličevan, je Farrah doživljala veliko bolečine. Njuna pravljica se je spremenila v nočno moro, ko so v njuno življenje vstopila mamila, prevare in družinski prepiri. Težave so se začele že, ko je bil njun sin še majhen. V svojih spominih iz leta 2012 je O’Neal opisal eno izmed nasilnih epizod, ko je njun šestletni sin grozil, da se bo poškodoval z mesarskim nožem, če se ne bosta nehala prepirati. Njihov sin je bil kasneje večkrat aretiran zaradi posedovanja mamil in vožnje pod vplivom alkohola. Leta 2008 sta bila oče in sin aretirana skupaj, ko je policija našla mamila v njunem domu v Malibuju. Kljub sinovemu težavnemu življenju mu je Farrah zapustila celotno premoženje, Ryana pa popolnoma izključila iz svoje oporoke. Farrah in Ryan se nista nikoli poročila, saj je umrla tri dni po napovedi poroke.

“Mislim, da bi se poročila, če bi ji uspelo, ker jo je v bolnišnici prosil, naj se poroči z njim, in je rekla da. A ji je šlo hitro na slabše,” je dejal njun prijatelj. Dodal je še: “Oba sta imela globoko vez in globoko ljubezen. Ne glede na vse vzpone in padce, on je bil tisti, ki ga je želela ob sebi.” Farrah je umrla 25. junija 2009 v bolnišnici Santa Monica. Njeno smrt je zasenčila nenadna smrt Michaela Jacksona. Pogreb na pokopališču Westwood Memorial Park v Los Angelesu ni bil spektakularen in medijsko pokrit; organiziran je bil zgolj za družino in najbližje prijatelje.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj