Tragična eksplozija blizu Zadra: Devetletni otrok umrl, tri osebe poškodovane

0
19

V sredo zvečer je pri hrvaškem mestu Zadar prišlo do srhljive nesreče, ko je eksplodiralo vozilo češke družine, zaradi česar je devetletni otrok izgubil življenje. Po prvih ugotovitvah je eksplodirala neznana eksplozivna naprava, ki je bila nameščena v vozilu, medtem ko se je družina ustavila na postajališču zaradi okvare.

Nesreča se je zgodila pozno zvečer. Dve ženski, stari 49 in 34 let, ostajata na zdravljenju v bolnišnici v Zadru, medtem ko so 39-letnega moškega že odpustili v domačo oskrbo. Vozilo je utrpelo manjšo škodo, sam eksplozivni incident pa je povzročil veliko zaskrbljenost in preplah med lokalnim prebivalstvom.

Obdukcija tragično preminulega otroka je bila opravljena v navzočnosti namestnice županijskega državnega tožilstva v Zadru, ki je tudi odredila postopek. Policisti in kriminalisti nadaljujejo z intenzivnim ogledom kraja dogodka ter kriminalistično preiskavo, zaradi česar je regionalna cesta še vedno zaprta za ves promet.

Dogodek je pretresel tako lokalno skupnost kot tudi širšo javnost, ki ostaja v pričakovanju nadaljnjih ugotovitev in informacij o vzrokih za eksplozijo. V tem težkem času izražamo sožalje družini in želimo hitro okrevanje poškodovanim osebam.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj