Kuharski dvojec Jure Pavlič in Luka Pangos: Pot do polfinala je bila grenko sladka

0
32

Jure Pavlič in Luka Pangos sta v nedavni epizodi kulinaričnega tekmovanja dosegla pomemben mejnik – uvrstitev v polfinale. Kljub navdušenju nad uspehom ju je oba obdajal grenak priokus, saj sta se morala posloviti od dragih sotekmovalcev Lidije in Domna.

Oba kuharska mojstra sta se veselila potencialne uvrstitve v ‘Duo Mrki finale’, kar bi bilo za njiju in gledalce resnično epsko doživetje. Jure je bil navdušen nad svojo jedjo, pripravljeno z morskimi sestavinami, ki je navdušila sodnike in mu prinesla pot v naslednji krog tekmovanja.

Luka pa se je odločil za drzen korak, da bi presegel svoje prejšnje dosežke, kljub temu da je bil pod velikim pritiskom. S svojim krožnikom je želel pokazati, da je zmožen več, kot je pokazal v prejšnjih izzivih, kar je bila zahtevna naloga, a je na koncu s svojo inovativnostjo prepričal sodnike.

Njuna nasprotnica v polfinalu bo Klara Šmigoc, ki je s svojim trihodnim menijem prav tako navdušila sodnike. Kljub temu da je bil uspeh v izzivu razlog za veselje, sta Jure in Luka občutila potrebo po zadržanosti, saj se zavedata, da jima predstoji še težak boj za finale. “Veselje je bilo prisotno, vendar smo se zavedali, da je pred nami še odločilen izziv,” je poudaril Luka.

Oba kuharja sta izrazila željo po skupnem finalu, ki bi bil krona njunih naporov v tekmovanju. “Naša prijateljska vez je močnejša od tekmovalnosti,” je dodal Jure, ki si želi, da bi njun morebitni finale pripadal prijateljskemu soočenju med Duo Mrki. “Pomembno je, da prijateljstvo ostane ključno,” je še poudaril.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj