Meryl Streep in Emily Blunt se vračata v drugi del Hudičevke v Pradi!

0
54

Prihaja dolgo pričakovano nadaljevanje filmske uspešnice “Hudičevka v Pradi”, ki bo po 18 letih znova navdušilo ljubitelje mode in komedije. Novico o nadaljevanju je potrdilo več virov, medtem ko ameriški mediji poročajo o sodelovanju dveh priznanih igralk: legendarni oskarjevki Meryl Streep in oskarjevi nominiranki Emily Blunt. Vprašanje, ali se bo projektu pridružila tudi Anne Hathaway, zaenkrat ostaja odprto.

Scenarij za nadaljevanje je že v aktivni pripravi, pri čemer sodelujeta izvirna producentka Wendy Finerman in scenaristka Aline Brosh McKenna. Zgodba naj bi se osredotočila na Mirando Priestly (Meryl Streep), nekoč vplivno urednico modne revije, ki se zdaj spopada z izzivi založništva v krizi. Ključna rešiteljica za njeno podjetje postane njena nekdanja pomočnica Emily Charlton (Emily Blunt), ki je danes uspešna direktorica v luksuzni modni industriji.

Originalni film “Hudičevka v Pradi” je leta 2006 navdušil občinstvo po vsem svetu, pri čemer je Meryl Streep s svojo vlogo prislužila oskarjevsko nominacijo. Tudi oblikovalka kostumov Patricia Field je bila nominirana za zlati kipček zaradi svojega izjemnega dela. Poleg filmskega nadaljevanja bo zgodba jeseni zaživela tudi na londonskem West Endu, kjer bo igralka in pevka Vanessa Williams upodobila strogo urednico, glasbeni del pa bo pod vodstvom Eltona Johna.

Spletno uredištvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj