Courtney Cox na naraven način ohranja mladost

0
55

Znane osebnosti pogosto uporabljajo inovativne metode za ohranjanje vitke postave in mladostnega videza, ki so pogosto presenetljive. Courteney Cox, nekdanja zvezda priljubljene serije Prijatelji, se je odločila, da po letih uporabe polnil in drugih estetskih posegov obrne nov list in se osredotoči na bolj naravne metode nege telesa.

Po dolgoletnem zanašanju na estetske posege se je Courteney odločila za spremembo. Zdaj je njena dnevna rutina sestavljena iz rednih obiskov fitnesa, kjer se intenzivno poti in krepi svoje telo. Vendar pa to še ni vse. Svojo vadbo zaključi s precej nenavadnim postopkom – krioterapijo. Na svojih družbenih omrežjih je delila video, v katerem je prikazala, kako po vadbi skoči v zamrzovalnik, oblečena v kopalke in s kapo za terapijo z rdečo svetlobo na glavi. “To je krioterapija,” je pojasnila v videu, ko je izstopila iz zamrzovalnika.

Kljub prvotnim dvomom je Courteney krioterapijo vzljubila. “Ure po tem se počutim odlično. Kolikor se bojite vstopiti, veste, da se boste počutili tako dobro. Dopaminski udarec, ki ga dobite, traja dolgo in res je vredno,” je priznala v intervjuju za revijo Glamour. Čeprav ni razkrila, ali to terapijo izvaja vsak dan, je jasno, da ji ta metoda pomaga ohranjati energijo in vitalnost.

Courteney Cox, ki je nedavno praznovala svoj 60. rojstni dan, priznava, da jo številke nekoliko strašijo. “Pravkar sem praznovala rojstni dan … Ni mi všeč, katera številka je bila, vendar nimam druge izbire,” je dejala v videu, kjer je odkrito spregovorila o prehodu v novo desetletje svojega življenja. Hkrati je priznala, da je v preteklosti občasno pretiravala z iskanjem popolnega videza.

Pritisk industrije, da ostaneš mladosten, je bil vedno prisoten, priznava Courteney. “V tej industriji je tako velik pritisk, da ostaneš mlad. Ko enkrat začneš, nastane učinek domin,” je povedala v intervjuju leta 2023, ko je razkrila, da je odstranila vsa polnila, saj je z njimi preprosto pretiravala. Sedaj se osredotoča na naravne metode in obžaluje pretekle odločitve. “To je popolna izguba časa in želim si, da ne bi nikoli popustila pritisku,” je dodala.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj