Lisa Kudrow navdušena nad Perryjevo edinstveno duhovitostjo

0
20

Lisa Kudrow se je odločila znova gledati serijo Prijatelji v počastitev Matthewa Perryja. S tem želi poudariti njegovo edinstveno duhovitost. “Matthew je bil resnično poseben v svojem smislu za humor,” je delila igralka v nedavnem intervjuju. “Pred njim ni nihče imel takega ritma ali komičnega občutka,” je nadaljevala. Ostali člani zasedbe prav tako ohranjajo spomin na Perryja, ki je s svojo vlogo še vedno v srcih gledalcev po vsem svetu.

Lisa Kudrow na poseben način proslavlja zapuščino svojega pokojnega prijatelja in soigralca Matthewa Perryja – tako, da si ponovno ogleduje Prijatelje. “Iskreno, dolgo časa tega nisem mogla gledati, ker mi je neprijetno gledati same sebe. Toda če to počnem zaradi Matthewa, je to povsem v redu,” je priznala 60-letnica za The Hollywood Reporter. Med gledanjem se glasno smeje ob humorju svojih kolegov. “Courteney Cox me vedno navduši. Jennifer Aniston me vedno navduši. Matthew je bil resnično edinstven v svoji komiki. Pred njim ni bilo nikogar s takšnim ritmom ali humorjem,” je poudarila. “Matt LeBlanc je smešen, David Schwimmer je smešen. Včasih se tudi sama nasmejim stvarem, ki sem jih naredila.”

Kudrowova je razkrila, da si zdaj, ko je Perryja ni več, serijo ogleduje tudi kot način spominjanja na njegovo izjemno duhovitost. “Ko razmišljam o snemanju, se spomnim, kako smo se ves dan smejali s temi smešnimi ljudmi. Matthew je bil eden tistih, ki so želeli vsak dan nasmejati čim več ljudi v resničnem življenju. Zato je bilo na snemanju vedno veselo in pogosto smo se smejali do solz.”

Lisa Kudrow pravi, da je svet Matthewa Perryja spominja tako, kot si je želel. Njegovi nekdanji soigralci se prav tako spominjajo nanj s spoštovanjem. Courteney Cox je nedavno priznala, da jo Perry občasno obišče v sanjah in da še vedno skrbi zanjo.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj