Afera v slovenski glasbi: Zlatko z novo pesmijo ‘Klepc laže’ pometel s Challe Salletom!

0
219

Slovenijo trenutno pretresa ena najbolj odmevnih afer v zgodovini glasbe pri nas. Spor med dvema znanima raperjema, Sašo Petrovićem, bolje znanim kot Challe Salle, in Zlatanom Čordićem – Zlatkom, se je začel v podkastu Pera Martića, kjer je Challe Salle pljuval čez Zlatkota in vso hiphop industrijo.

Zlatko je zahteval opravičilo, sicer naj bi se odzval na svoj način – s pesmijo. Opravičila ni bilo, zato je Zlatko včeraj objavil pesem “Klepc laže”, v kateri je v skoraj sedmih minutah obračunal s Challetom Salletom. Videospot nove pesmi je v manj kot 24 urah dosegel več kot 190.000 ogledov. Challe Salle, se na Zlatkove obtožbe še ni neposredno odzval, je pa za Slovenske novice dejal: “Ne bom komentiral stvari, ki me ne zanimajo in jih ne spremljam. Osredotočam se na svoje delo, družino, predstave, ki jih imam pred počitnicami, in organizacijo poroke. Moja ekipa se je že večkrat srečala z lažnimi obtožbami in poskusi kraje identitete, storilci so bili kazensko preganjani. Če bo potrebno, bo enako tudi v prihodnje.”

Challe Salle je bil obtožen različnih dejanj, ki so jih opisali kot primerna za policijsko preiskavo in sodne organe. Očitki vključujejo nasilje nad partnerko ter pošiljanje eksplicitnih vsebin mladoletnim dekletom prek družbenih omrežij, kot je Snapchat. Situacija pa naj ne bi ostala omejena le na to.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj