Legenda Hollywooda je odšla: Bill Cobbs umrl pri 90ih letih

0
182

Na svojem domu v Kaliforniji je mirno preminil igralec Bill Cobbs, znan po svojih vlogah v filmih “Uničevalec”, “Vse, kar si želiš” in “Kuža Bud”. Žalostno vest je potrdil igralčev brat Thomas Cobbs, ki je na Facebooku zapisal: “Z žalostjo sporočamo smrt Billa Cobbsa. V torek, 25. junija, je Bill mirno umrl na svojem domu v Kaliforniji. Ljubljeni partner, starejši brat, stric, nadomestni starš, boter in prijatelj, Bill je nedavno in veselo praznoval svoj 90. rojstni dan, obkrožen z najdražjimi. Kot družina nas tolaži dejstvo, da je Bill našel mir in večni počitek pri svojem nebeškem očetu. V tem času vas prosimo za molitev in spodbudo.”

Bill Cobbs je v karieri, ki je trajala pet desetletij, posnel skoraj 200 filmskih in televizijskih projektov. Med najbolj znanimi filmi, v katerih je nastopil, so akcijski triler iz leta 1993 “Uničevalec” ter klasika “Vse, kar si želiš” iz leta 1996. Zaigral je tudi v “Telesnem stražarju” ter družinskih filmih “Mogočni Oz”, “Kuža Bud”, “Noč v muzeju” in “Noč v muzeju: Skrivnost grobnice”. Na televiziji se je pojavil v priljubljenih serijah, kot sta “Urgenca” in “Sopranovi”.

Leta 2020 je Cobbs prejel dnevnega emmyja za izjemno predstavo v otroški seriji “Dino Dana”. Njegova zadnja igralska zasluga je bila leta 2023, ko je nastopil v televizijski miniseriji “Incandescent Love”. V intervjuju leta 2012 je dejal: “Uživam v tem, kar počnem, resnično uživam. Vznemirljivo je imeti projekt, delati na njem in videti, da se uresničuje.”

Bill Cobbs bo ostal v spominu kot vsestranski igralec in ljubeč član družine, ki je v svoji dolgi karieri pustil neizbrisen pečat v svetu filma in televizije.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj