Hrvaški miljarder se ločuje?

0
23

Mate Rimac, ugledni hrvaški milijarder, inovator ter ustanovitelj Rimac Automobila, se ločuje od svoje dolgoletne srčne izbranke Katarine Lovrić po le treh letih zakonske zveze. Njuna romantična zgodba, ki se je začela pred skoraj desetimi leti, je dosegla prelomno točko, ko sta si leta 2021 izmenjala poročne zaobljube v Splitu. Kljub temu se je zdaj njuna skupna pot končala.

Že nekaj časa so bile govorice o težavah v njunem zakonu in možnosti ločitve, a so se te špekulacije nedavno potrdile. Po poročanju hrvaških in nekaterih slovenskih medijev naj bi več virov potrdilo, da se par resnično ločuje.

Mate Rimac, znan po svojih revolucionarnih dosežkih v avtomobilski industriji in svetu električnih vozil, ter Katarina Lovrić sta pred poroko veljala za enega najbolj opaznih parov na hrvaški družbeni sceni. Po sedemletnem razmerju sta se zaročila in nato organizirala veličastno poroko, na kateri naj bi sodeloval legendarni glasbenik Bajaga, navzočih pa je bilo več kot sto gostov.

Ločitev Mateja Rimaca in Katarine Lovrić tako pomeni konec ene od najbolj odmevnih ljubezenskih zgodb v hrvaški javnosti, ki je privabljala pozornost zaradi njunih uspehov in razkošnega življenjskega sloga. Še ni jasno, kakšni bodo njuni naslednji koraki po tem razhodu, a ju zagotovo čaka precejšnja pozornost medijev in javnosti v prihodnjih mesecih.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj