Kylie Jenner se je čustveno zlomila v najnovejši epizodi resničnostnega šova “The Kardashians”

0
14

Kylie Jenner je v novem delu resničnostnega šova “The Kardashians” pokazala svoje ranljivejše plati, ko je med pogovorom s sestro Kendall Jenner zajokala zaradi dolgoletnega sovraštva in negativnih komentarjev o njenem videzu. Zvezdnica je priznala, da so ji te negativnosti po vseh letih prišle do živega.

26-letna Kylie je razkrila, da jo je internetno sovraštvo in sovraštvo javnosti močno prizadelo. Med čustvenim pogovorom s starejšo sestro Kendall je zajokala in dejala: “Ljudje že od mojega 13. leta govorijo o mojem videzu. Postane preprosto naporno.” Kendall je bila globoko prizadeta ob sestrinem priznanju, Kylie pa je za oddajo dodala: “Ves čas poslušam grde stvari o sebi.” Med pogovorom je priznala, da še nikoli ni jokala zaradi tega, vendar je to prizadelo njeno duševno stanje.

V tretji sezoni oddaje je Kylie obravnavala temo obrekovanja, vendar je takrat trdila, da ji grde besede ne pridejo do živega. Zanikala je tudi, da bi se posluževala plastičnih operacij zaradi negotovosti, in izjavila, da so te govorice neutemeljene. “Spomnim se, da sem bila vedno najbolj samozavesten otrok v sobi,” je takrat dejala Kylie. “Vedno sem se imela rada – še vedno se imam rada – in ena največjih napačnih predstav o meni je, da sem bila ta negotov otrok in sem imela toliko operacij, da bi spremenila celoten obraz, kar je napačno. Vstavila sem si samo polnila.”

Zvezdnica se je takrat spomnila tudi na situacijo z družino, ki naj bi se posmehovala njenim ušesom. “Se ne zavedate, kako ste vedno govorili o mojih ušesih?” je vprašala svoje sestre v epizodi julija 2023. Khloé Kardashian je odgovorila, da jih je komentirala samo zato, ker jih ima rada. Kylie pa je pojasnila: “Ampak tega nisem sprejela na tak način. Razumela sem to, kot da bi se vsi norčevali iz mojih ušes in jih označili za čudna. To me je zelo prizadelo.”

Ta negotovost je vplivala na njen način obnašanja na rdečih preprogah in v javnosti, kjer je skrivala svoja ušesa pet let. Šele ko je rodila hčerko Stormie in ugotovila, da ima enaka ušesa kot ona, se je sprijaznila s svojim videzom in njen pogled na situacijo se je spremenil.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj