KEVIN COSTNER: Sina brez izkušenj vključuje v nov film Obzorje

0
88

Kevin Costner je v nedavnem intervjuju zagovarjal svojo odločitev, da v svojem najnovejšem filmu nastopi njegov sin Hayes, kljub pomanjkanju igralskih izkušenj. V filmu “Obzorje: Ameriška saga,” bo 15-letni Hayes zaigral vlogo Nathaniela Kittredgea, kar je naletelo na mešane odzive.

Costner, 69-letni oskarjevec, je v intervjuju za oddajo Today odkrito priznal, da je bila odločitev morda sebična, a je poudaril, da ni prisilil svojih otrok v igralski posel. “Hayes je lep in tih fant,” je dejal Costner. “Zavedam se, da je zunaj veliko mladih igralcev, ki bi si želeli to priložnost, vendar sem ga želel imeti ob sebi na snemanju.”

Igralec je razložil, da je Hayesova vloga zahtevala le dva tedna snemanja, kar je bil manjši del produkcije. “V nekem smislu sem ga sebično želel ob sebi,” je priznal Costner. “Vsak dan sva se skupaj vozila na snemanje, kjer je on tiho opazoval.”

Kljub pomanjkanju izkušenj je Costner pohvalil Hayesovo predstavo. “Hayes je res lepo odigral svojo vlogo,” je dejal. “Vloga je zapletena, z globoko plemenitostjo in usodnostjo. Na koncu sem ponosen na to, kako se je odločil.”

Costner je razkril tudi, da je njegov sin dobil ime po liku, ki ga igra v filmu. “Moj lik v filmu se imenuje Hayes Ellison, po katerem sem poimenoval svojega sina,” je pojasnil igralec v intervjuju za ET. “Gledal sem ga odraščati in vedel sem, da moram posneti ta film.”

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj