Kate Middleton na kemoterapiji, kralj Karel III. potuje kljub diagnozi raka

0
73

Nedavno je v javnosti odjeknila novica, ki je znova razžalostila oboževalce kraljeve družine. Princ William, kralj Karel III. in drugi člani kraljeve družine bodo prihodnji teden odpotovali na Škotsko na letno praznovanje Holyrood Week, znano kot Royal Week.

Kate Middleton se na potovanju kraljevi družini menda ne bo pridružila, saj nadaljuje s kemoterapijo. Kraljeva strokovnjakinja za GB News, Cameron Walker, je ob obravnavi potovanja dejala: “Monarhi se tradicionalno odpravljajo v Edinburgh za en teden. Tam bo potekala tradicionalna slovesnost dodelitve ključev, poleg tega pa se bo odvila še ena slovesnost v katedrali Saint Giles, ki se je bodo predvidoma udeležili tudi člani kraljeve družine.” Walkerjeva je pojasnila, da še ni jasno, ali se bo princesa Kate pridružila kraljevi družini na Škotskem, in dodala: “Nismo še prepričani glede valižanske princese, vendar se bližajo njene tradicionalne poletne počitnice, ki jih bo preživela na gradu Balmoral.” Poudarila je tudi, da je letos prvič javnost lahko obiskala Balmoral Estate in si ogledala notranjost zgodovinskega gradu.

Strokovnjakinja je nadalje razkrila, da kraljeva družina v Balmoralu nikoli nima pravega oddiha, saj se vedno nekaj dogaja. Spomnila je tudi, da je tam preminula nekdanja kraljica Elizabeta II.

Kralj Karel III. bo kljub diagnozi raka odpotoval v Edinburgh in bo nastanjen v palači Holyrood House. “Monarh, medtem ko biva tam, lahko imenuje novega premierja,” poročajo angleški mediji, ki se že sprašujejo, kdo bo njihov novi premier. Zdravniki še vedno skrbno spremljajo kraljevo zdravje med zdravljenjem raka, zato mnogi domnevajo, da obstaja možnost, da britanski monarh ne bi bil dovolj pri močeh, da bi se vrnil v London in tam imenoval novega britanskega voditelja po volitvah. Walkerjeva je poudarila, da bo tradicionalno potovanje skrajšano, če britanski kralj zaradi svojega zdravja ne bo mogel potovati.

Spletno uredništvo

Vir naslovne slike: KateMiddletonstyle.org

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj