Jennifer Lopez šokirala s potovanjem v ekonomskem razredu: Je konec razkošnega življenja?

0
126

Jennifer Lopez, ki je znana po svojem razkošnem življenjskem slogu, je s svojimi nedavnimi dejanji pokazala, da se zna prilagoditi. Čeprav je njena neto vrednost ocenjena na približno 400 milijonov evrov, je 54-letna zvezdnica dokazala, da je še vedno “Jenny iz bloka”.

To soboto je letela iz Neaplja v Pariz v ekonomskem razredu, kar je presenetilo mnoge. Fotografije, ki jih je pridobil MailOnline, prikazujejo JLo, oblečeno v udobno trenirko, kako dremlje na sedežu ob oknu na letu KLM, kjer se cene vozovnic začnejo pri 134 evrih. Čeprav letalska družba KLM ponuja tudi poslovni razred, se je Lopezova odločila za cenejšo možnost in celo rezervirala dodatni sedež za svojo torbico.

Lopezova se je za ekonomični razred odločila po odpovedi svoje turneje zaradi zakonskih težav z možem Benom Affleckom, kar je močno vplivalo na njene finance. Po pristanku in prehodu carine je bila zaradi varnosti spremljana s svojim telesnim stražarjem, ki je sedel na sedežu ob hodniku. Kljub govoricam o ločitvi in finančnih težavah je bila Jennifer videti dobro razpoložena.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj