Kendall Jenner v Louvru: Nočno razvajanje ali pomanjkanje spoštovanja do umetnosti?

0
27

Manekenka Kendall Jenner je nedavno presenetila svoje sledilce na družbenih omrežjih z ekskluzivnim obiskom pariškega muzeja Louvre. Namesto običajnega dnevnega vrveža je obiskala muzej sredi noči in svoj nekonvencionalni obisk delila z javnostjo. Na fotografijah, objavljenih na njenem profilu na Instagramu, je Kendall prikazana med svobodnim sprehajanjem po praznih hodnikih muzeja, in to kar bosa.

“Louvre ob polnoči,” je zapisala pod galerijo slik, ki so hitro pritegnile pozornost zaradi nenavadnosti njene poteze. 28-letnica je brez čevljev uživala v bližnjem ogledu znanih umetniških del, ne da bi morala čakati v vrsti ali se prebijati skozi množico drugih obiskovalcev.

Navdušenje na spletu ni bilo enotno. Medtem ko so nekateri občudovali njeno zmožnost, da si privošči tak ekskluziven obisk, so drugi izrazili nelagodje. “Manjka ti spoštovanja. Nihče ne bi smel biti bos na takšnem mestu,” je zapisala ena od kritičnih komentatork. Drugi so izrazili podobne pomisleke, vendar so hkrati priznali, da je to privilegij, ki si ga lahko privoščijo le peščica.

Čeprav ni uradnih potrditev, naj bi Kendall obiskala Louvre v družbi Bad Bunnyja, s katerim naj bi ponovno zbližala svoje odnose po preteklih razdrtjih. To nenavadno nočno avanturo je manekenka zagotovo izkoristila za svoj edinstven pogled na umetnost v tišini in osami praznih muzejskih prostorov.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj