ZAKAJ JE DIAGNOSTIKA KOŽE TAKO POMEMBNA, KO GRE ZA NEGO OBRAZA?

0
221

ANALIZA KOŽE Z DIAGNOSTIČNO KAMERO je prihodnost, ko gre za izbiro prave nege, primerne za vaš tip kože. My Skin Diagnosis je koncept, ki so ga razvili pri Skeyndor kozmetični hiši za podrobno in hitro analizo kože. V tujih lepotnih klinikah izvajajo diagnostiko kože že leta, saj se zavedajo njene pomembnosti in dodane vrednosti, ko gre za končne rezultate. 

ZAKAJ JE DIAGNOZA PRED ZAČETKOM INTENZIVNE NEGE TAKO POMEMBNA?

Ko prepoznamo dejanske potrebe kože in želje stranke so tudi rezultati hitrejši in intenzivnejši. Na ta način naredimo osebni lepotni načrt, kjer predpišemo izbrane profesionalne programe in potrebne negovalne izdelke za domačo uporabo. Izjemno pomemben je strokoven posvet s stranko, kjer ocenimo njene potrebe in navade, ki jih stranka že izvaja doma. Velikokrat so opažanja strokovnjaka zelo razlikujejo glede na mnenje, ki si ga je stranka ustvarila sama. Zato je zelo pomembno, da pri posvetovanju prisluhnemo tudi strankinim željam in jih vključimo v izdelavo načrta.

KOLIKO ČASA VAM VZAME DIAGNOSTIKA KOŽE?

Za celosten pristop in svetovanje vam vzame od 30 minut do 1 ure. Diagnostiko kože lahko izvede strokovnjak s pomočjo diagnostične naprave, ki je trenutno edinstvena na trgu, saj v eni enoti združuje kar 7 parametrov meritev za popolno diagnosticiranje.

KAJ MERIMO PRI DIAGNOSTIKI?

Meritve nas opozorijo na glavne pomanjkljivosti, ki so prisotne na koži, kot so gube, nepravilne pigmentacije, akne, podkožne nečistoče, razširjene pore, prekomeren keratin, občutljivost kapilar, itd. Rezultati meritve nas opozorijo na parametre, ki odstopajo od normale in podajo strokovno rešitev.

Na podlagi rezultatov veliko lažje svetujemo izbor proizvodov za domačo nego in primerne salonske nege ali potrebne paketne terapije. Meritve za posamezno stranko lahko shranimo v kartoteki, kar nam omogoči kasnejše primerjave.

Nega kože: Helena Miranda Maček

 

Za Skrivnostno: Helena Miranda Maček, kozmetična strokovnjakinja in svetovalka

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj