Will Smith se vrača z novim trilerjem

0
16

Will Smith, ki ga trenutno lahko spremljamo v akcijski komediji “Podli fantje: Vse ali nič,” se že pripravlja na svoj naslednji filmski projekt. Tokrat bo zaigral v glavni vlogi znanstvenofantastičnega trilerja “Resistor,” ki nastaja pod okriljem Sony Pictures. Film bo temeljil na romanu “Influx,” ameriškega avtorja uspešnic in programerja Daniela Suareza. V knjigi je dogajanje postavljeno v distopično družbo, kjer vlada ugrablja in zapira znanstvenike ter nadzira nove tehnologije.

Scenarij za film “Resistor” pišeta Zak Olkewicz, znan po filmu “Hiter kot strel,” in Eric Warren Singer, ki je sodeloval pri “Top Gun: Maverick.” Režiserja projekta po poročanju revije Variety še iščejo.

Smith je bil leta 2022 v središču pozornosti zaradi incidenta na podelitvi oskarjev, ko je med prireditvijo prisolil klofuto komiku Chrisu Rocku zaradi njegove šale na račun Smithove žene Jade Pinkett Smith. Kljub poznejšemu opravičilu so Smithu za deset let prepovedali sodelovati na dogodkih Ameriške filmske akademije, vključno s podelitvijo oskarjev.

Poleg novega projekta “Resistor” sta Smith in njegov soigralec Martin Lawrence lani januarja napovedala tudi četrti film v franšizi “Podli fantje.” Prvi film iz te serije, v katerem Smith in Lawrence igrata policijska partnerja Mika Lowreyja in Marcusa Burnetta, je izšel leta 1995, nadaljevanji pa sta sledili leta 2003 in 2020.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj