Vroča rap vojna: Zlatko in Challe Salle v boju za resnico!

0
172

Na slovenski rap sceni se odvija pravo glasbeno soočenje, ki priteguje pozornost tako oboževalcev kot širše javnosti. Spor med dvema slovenskima raperjema, Zlatkom in Challe Sallejem (Sašo Petrovićem), je dosegel vrhunec, ko je Zlatko na družbenih omrežjih delil fotografijo sodne odredbe, ki naj bi se nanašala na Petrovića.

Zlatko je na Instagramu objavil fotografijo sodne odredbe iz leta 2011, ki naj bi dokazovala, da je bil Petrović vpleten v kaznivo dejanje neupravičenega slikovnega snemanja. Po navedbah v dokumentu naj bi Petrović na eni izmed spletnih strani objavil gole fotografije, ki jih je nato posredoval tretji osebi, ter ji poslal grozilno sporočilo.

Challe Salle je hitro reagiral na obtožbe in na svojem Instagram profilu objavil izjavo, v kateri zanika vsa dejanja, ki mu jih pripisujejo. Poudaril je, da ni vpleten v noben kazenski postopek in da so obtožbe zoper njega popolnoma neresnične. “Močno obsojam sovražni govor in vse žalitve in obtožbe proti meni, ki seveda niso resnične,” je zapisal Salle. Dodal je še, da pripravlja glasbeni odgovor na Zlatkovo pesem ‘Klepc laže’.

Zlatko se ni zadrževal pri deljenju svoje strani zgodbe. Trdi, da je razkril resnico o Challe Salleju in da so obtožbe utemeljene. Po njegovih besedah je fotografija sodne odredbe jasen dokaz, da je Petrović kršil zakon.

Challe Salle je v svoji izjavi poudaril, da je že v preteklosti vložil prijave proti osebam, ki širijo neresnice o njem, in da so nekateri posamezniki usmerjeni zgolj na pridobivanje medijske pozornosti z namenom sabotaže njegovega dobrega imena, škodovanja njegovi družini in karieri. “Stvar je šla čez meje dobrega okusa in to je nedopustno,” je dodal Salle.

Spor med Zlatkom in Challe Sallejem odraža globlje trenje znotraj slovenske rap scene, kjer se glasbeniki soočajo ne samo na glasbenih odrih, ampak tudi na družbenih omrežjih in v javnih izjavah. Oboževalci z zanimanjem pričakujejo, kako se bo ta konflikt razvil naprej, predvsem pa, kako bo Challe Salle glasbeno odgovoril na obtožbe.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj