Princ William razkril: Princesa Diana bila zaljubljena v Kevina Costnerja

0
24

Zdi se, da princu Williamu ne gre zaupati z občutljivimi informacijami, saj je pred leti brez dlake na jeziku razkril, da se je njegova mama malce zatreskala v hollywoodskega igralca Kevina Costnerja. S tem nas je spomnil, da se tudi člani kraljeve družine ne razlikujejo preveč od nas. Običajni ljudje se pogosto zagledamo v slavne in bogate, podobno težavo pa je imela tudi princesa Diana, ki se je po besedah princa Williama malce ‘zatreskala’ v hollywoodskega zapeljivca Kevina Costnerja.

Informacijo je za revijo People pred kratkim razkril ravno Kevin Costner, ki je povedal, da sta se s princeso Diano spoznala v zgodnjih 90. letih prejšnjega stoletja, in sicer preko Sarah Ferguson. Beseda je takrat tekla o nadaljevanju njegovega filma iz leta 1992 z naslovom Telesni stražar, v katerem igra tudi Whitney Houston. Costner je povedal, da je princesa Diana izkazala zanimanje za sodelovanje pri filmu, kar je bila za oba zelo vznemirljiva priložnost.

S Kevinom Costnerjem pa se ni srečala zgolj princesa Diana, leta pozneje ga je spoznal tudi princ William, ki mu je zaupal, da se je njegova mama kar ‘malce zatreskala vanj’. “Po naključju sem bil v Angliji in dobil sem sporočilo, da bi princ rad govoril z mano,” je povedal Costner za People in dodal, da je bil nad pobudo presenečen, toda na koncu je privolil.

“Srečala sva se v sobi, kjer sva bila sama,” je povedal Costner in dodal: “Pristopil je in segla sva si v roke … Prva vrstica iz njegovih ust je bila: ‘Veš, moji mami si bil nekako všeč.'”

To razkritje je osvetlilo še eno plat življenja princese Diane, ki je bila znana po svoji čustveni odprtosti in iskrenosti. Njena naklonjenost do Costnerja nam pokaže, da je tudi ona, kljub svojemu kraljevskemu statusu, imela običajne simpatije in sanjarjenja.

Zdi se, da nas kraljeva družina vedno znova preseneča s svojimi človeškimi platmi, ki jih delijo z javnostjo. Princ William je s tem razkritjem dodal še eno poglavje v zgodovino družine, ki je polna nenavadnih in zanimivih zgodb. Kdo ve, kakšne skrivnosti še čakajo, da jih odkrijemo?

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj