Preobrazba Zaca Efrona v novem filmu šokirala svet

0
26

Zac Efron, priljubljen ameriški igralec in ljubljenec žensk, je s svojim videzom v najnovejšem filmu “A Family Affair” močno pretresel svoje oboževalce. Romantična komedija, v kateri poleg Efrona igrata tudi Nicole Kidman in Joey King, je zaradi igralčevega spremenjenega videza povzročila burne odzive.

V filmu, ki je bil nedavno premierno prikazan, ima 36-letni igralec občutno širšo čeljust in drugačne obrazne poteze, kar je privedlo do številnih kritičnih komentarjev. “Poskušam gledati #AFamilyAffair z #ZacEfronom, vendar me preveč moti to, kar je naredil svojemu lepemu obrazu. “Zakaj bi si kdo to storil?” je zapisal uporabnik omrežja X.

Drugi so dodali: “WTF, kaj je naredil z obrazom” in “Pa to ni več on.” Zac Efron se je lani pojavil na naslovnici revije Men’s Health in v intervjuju prvič pojasnil, kaj se je zgodilo z njegovim obrazom, po letu dni govoric o številnih plastičnih operacijah. Razkril je, da je za njegovo preobrazbo kriva nesreča, ki jo je doživel doma. Med tekom v nogavicah mu je spodrsnilo, zaradi česar je z brado udaril v granitno fontano.

Efron je priznal, da ni bil seznanjen z razpravami na družbenih omrežjih in da je postal viralen zaradi svoje spremenjene čeljusti, dokler ga ni poklicala mama in ga vprašala, če je res šel pod nož. “Če bi me skrbelo, kaj si drugi mislijo o meni in da se obremenjujem z njihovimi mnenji, zagotovo ne bi mogel opravljati tega dela,” je dejal v intervjuju.

Njegov prijatelj Kyle Sandilands je v Efronovem imenu stopil v bran in v oddaji The Kyle and Jackie O Show zanikal vse govorice o plastičnih operacijah. “Seveda, da ni imel plastične operacije. Če bi jo imel, bi jaz vedel,” je dejal Sandilands in dodal, da bi bilo povsem nesmiselno odločiti se za poseg, saj je Efron že brez tega videti odlično.

Kljub temu, da so oboževalci zaskrbljeni zaradi sprememb v videzu svojega ljubljenega igralca, Efron ostaja osredotočen na svojo kariero in ne dovoli, da bi ga mnenja drugih ovirala pri njegovem delu.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj