Margot Robbie pričakuje! Zvezdnica in njen soprog Tom Ackerley bosta postala starša

0
18

Avstralska filmska zvezdnica Margot Robbie se pripravlja na svojo novo življenjsko vlogo – materinstvo. Slavna igralka, ki je osvojila srca gledalcev s svojo vlogo v filmu “Barbie”, pričakuje prvega otroka s svojim dolgoletnim soprogom Tomom Ackerleyjem. Veselo novico je za revijo People potrdilo več zanesljivih virov, medtem ko so radovedni očividci in fotografi med njenimi počitnicami v Italiji opazili njen nosečniški trebušček. Natančneje, bodoča starša sta bila opažena ob idiličnem jezeru Como.

Novica o prihajajočem otroku je navdušila oboževalce po vsem svetu, ki so na spletu navdušeno komentirali: “Ta Barbie bo kmalu postala mamica!” Podrobnosti o spolu otroka in pričakovanem datumu rojstva za zdaj ostajajo skrbno varovana skrivnost.

Margot in Tom sta se spoznala leta 2013 med snemanjem filma “Francoska suita”. Dolgo sta bila zgolj prijatelja, leta 2014 pa sta se z več sostanovalci preselila v skupno stanovanje v Londonu. Istega leta je njuno prijateljstvo preraslo v ljubezensko razmerje, ki sta ga sprva skrivala celo pred najožjimi prijatelji. Decembra 2016 sta svojo zvezo uradno potrdila s poroko, ki sta jo delila na družbenem omrežju Instagram.

Kljub temu, da svojo zasebnost skrbno varujeta, sta pred kratkim razkrila zanimivo podrobnost o svojih vsakodnevnih nesoglasjih. V intervjuju za The Times of London je Tom priznal, da se največkrat prepirata glede sladkarij iz njunih domovin. Margot, rojena v Avstraliji, in Tom, Anglež po rodu, sta prepričana, da ima prav njuna domovina najboljše čokolade.

Oboževalci nestrpno pričakujejo prihod novega člana družine Robbie-Ackerley in so prepričani, da bo Margot blestela tudi v svoji novi vlogi kot mama.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj