Luka Dončić: KZS izpolnila nenavaden pogoj za njegovo udeležbo!

0
92

V zadnjih dneh so se slovenski mediji precej razpisali o vrnitvi Luke Dončića v Slovenijo skupaj s svojo družino. Po zasebnem letu na brniškem letališču se je Luka hitro pridružil svojim reprezentančnim soigralcem, da bi sporočil svojo odločitev o sodelovanju na kvalifikacijskih tekmah za letošnje poletne olimpijske igre.

Čeprav podrobnosti o njegovem trenutnem življenju v reprezentanci še niso znane, smo na spletu izvedeli, kaj je leta 2022 Luka zahteval od Košarkarske zveze Slovenije, preden se je strinjal, da bo nastopil na evropskem prvenstvu.

Predsednik KZS Matej Erjavec je pojasnil, da letos Luka ni postavljal pogojev za svoje sodelovanje, v letu 2022 pa je zahteval eno posebno stvar. “Leta 2022 smo izpolnili njegov pogoj, ko smo morali v avtobusu namestiti mizico za kartanje. To je bil edini pogoj, ki ga je postavil za sodelovanje v reprezentanci,” je povedal Erjavec. “Zdaj smo končno vsi skupaj in zelo smo veseli, da smo lahko popolni. Priprave se bodo zdaj resnično začele, v nedeljo že potujemo, v torek že igramo.”

Erjavec je dodal, da so bili sami prepričani v Lukov prihod že takoj po finalu zahodne konference, kljub številnim ugibanjem javnosti o njegovi udeležbi.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj