Ljubezen skozi rožnata očala: Ben Affleck in Jennifer Lopez ponovno v središču pozornosti

0
15

Ljubezen je včasih slepa in tisti, ki si nadenejo rožnata očala, pogosto ne slišijo niti opozorilnih niti dobronamernih nasvetov prijateljev. Takšna situacija se zdi znana tudi Benu Afflecku, ki je že mesece v središču medijske pozornosti zaradi govoric o ločitvi z Jennifer Lopez, s katero sta se poročila pred dvema letoma. Pred poroko so Bena opozarjali, da bi se njuna zgodba iz leta 2004, ko sta se razšla, lahko ponovila. Kljub metuljčkom v trebuhu in sanjarjenju v oblakih, ki pogosto premagajo svarila prijateljev, se zdi, da se zgodovina ponavlja.

Ni skrivnost, da tudi zvezdniki, čeprav so pod drobnogledom javnosti, niso imuni na boleče posledice svojih odločitev. Ben Affleck je že večkrat pristal v medijih zaradi zakonskih težav, vendar tokrat ni upošteval opozoril svojega dolgoletnega prijatelja Matta Damona. Matt mu je pred izmenjavo zaobljub z Jennifer Lopez svetoval previdnost. “Matt je poskušal opozoriti Bena, ko je začel ponovno zvezo z J.Lo, da bi se to lahko zgodilo. Matt je bil tam, da bi pomagal Benu po njunem prvem razhodu in imel je občutek, da se bo to ponovilo,” je za The Mirror povedal vir.

Matt Damon je celo predlagal Benu, naj se osredotoči na svojo kariero. “Osredotočaš se samo na Jenniferino kariero. Kdaj je ona naredila kaj za tvojo?” naj bi mu dejal igralec, vendar so bila njegova opozorila očitno zaman. 51-letni Ben ni poslušal prijatelja in se zdaj sooča z velikimi težavami v zakonskem življenju.

Čeprav zvezdnika v javnosti o morebitni ločitvi ne govorita, so znaki neizbežnega razhoda vse bolj očitni. Ben se je že maja preselil iz njunega skupnega domovanja, zdaj pa naj bi, medtem ko je bila Jennifer v Italiji na počitnicah, spakiral vse svoje stvari iz dvorca na Beverly Hillsu. Fotografi so ga ujeli med odhodom iz pisarne z veliko potovalko na rami, njegov obraz pa je razkrival, da ni nič kaj dobre volje.

Ben Affleck in Jennifer Lopez sta torej še enkrat več dokazala, da niti zvezdniki niso izvzeti iz zapletenih in pogosto bolečih razmerij, ki jih prinaša ljubezen. Kljub vsemu blišču in glamurju, ki ju obdaja, se soočata z enakimi izzivi kot navadni smrtniki.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj