Hčerka Toma Cruisa začenja novo poglavje

0
23

Suri Noelle, edinka slavnega igralca Toma Cruisa in igralke Katie Holmes, je pred kratkim končala srednjo šolo in se pripravlja na vstop na univerzo Carnegie Mellon v Pittsburghu. Vse odkar je Katie pred več kot desetletjem zapustila Toma, Suri ni imela stika s svojim očetom, kar je pripisano predvsem Tomovi zavezanosti scientološki veri.

Pri predstavitvi javnosti prejšnji teden je Suri presenetila s svojim novim imenom. Namesto očetovega priimka je prevzela srednje ime svoje matere, kar mnogi vidijo kot poklon Katie in kot simbol novega začetka. To ji bo omogočilo, da vstopi v svet odraslih brez stigme slavnega priimka in se osredotoči na svoje cilje in ambicije.

Suri Noelle namerava študirati modo in oblikovanje na univerzi Carnegie Mellon, ki je znana po enem najboljših oblikovalskih programov v ZDA. Univerza jo pričakuje z velikimi pričakovanji, saj je že pokazala izjemen talent in strast do oblikovanja.

Tom Cruise se je v ločitvenem postopku strinjal, da bo Katie Holmes plačeval 374.000 evrov na leto za vzdrževanje Suri, dokler ne dopolni 18 let. Poleg tega bo še naprej kril njeno šolnino na fakulteti. Čeprav njun odnos ni obstajal, je Tom finančno podpiral svojo hčerko.

Suri Noelle se tako podaja na novo življenjsko pot z veliko podpore in pričakovanj. Njena odločitev, da prevzame materino srednje ime, simbolizira moč in neodvisnost, ki jo je razvila skozi leta. S svojo strastjo do mode in oblikovanja ter z vrhunsko izobrazbo na Carnegie Mellonu ima pred seboj svetlo prihodnost.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj