Incident v Atenah: Šarić in Zubac v fizičnem spopadu z domačini

0
80

Na nedavno končanem kvalifikacijskem turnirju v Pireju, kjer so se borili za uvrstitev na prihajajoče olimpijske igre v Parizu, je hrvaška moška košarkarska reprezentanca pustila zelo pozitiven vtis. Kljub temu, da izbrancem selektorja Josipa Sesarja ni uspelo doseči cilja, so nekateri ključni igralci, vključno z Dariom Šarićem in Ivico Zubcem, izkoristili priložnost za skupno večerjo in sproščeno druženje v enem izmed atenskih nočnih klubov.

Vendar pa se je po poročanju lokalnih medijev idiličen večer končal z neprijetnim incidentom. Številni viri poročajo, da sta se Šarić in Zubac zapletla v fizični spopad s skupino domnevno pijanih domačinov. Na fotografijah in videoposnetkih, ki so zaokrožili po družbenih omrežjih, sta ravno Šarić in Zubac najbolj izpostavljena.

Hrvaška košarkarska zveza (HKS) je v izjavi za javnost pojasnila dogajanje. Po zaključku turnirja in skupni večerji je selektor Sesar pohvalil svoje igralce za dobro opravljeno delo in jim dal proste roke za nadaljnje aktivnosti. Nekateri igralci so se tako odločili za obisk nočnega kluba v Atenah, kjer je po besedah očividcev prišlo do incidenta. “Naši reprezentanti so bili najprej verbalno napadeni, nato pa je napad prerasel v fizično nasilje, kar je privedlo do samoobrambe naših igralcev,” so zapisali pri HKS-u. Incident je bil kratkotrajen, saj so varnostniki nočnega kluba hitro posredovali.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj