Hči Meryl Streep predstavila svoje dekle na materin rojstni dan

0
21

Louisa Jacobson Gummer, hči slavne igralke Meryl Streep, je na družbenem omrežju presenetila svoje sledilce, ko je razkrila, da je lezbijka. V galeriji fotografij je ponosno objavila tudi sliko svojega dekleta, producentke Anne Blundell. Louisa, stara 33 let, je ob tem dogodku zapisala: “Blagoslovljena, da vstopam v veselo novo dobo.”

Novica je hitro vzbudila veliko pozornosti in navdušenja med njenimi sledilci. Še posebej ikoničen se je mnogim zdel trenutek, saj je Louisa to veliko novico delila prav na 75. rojstni dan svoje matere, Meryl Streep. Ena od sledilk je komentirala: “To, da si se razkrila na rojstni dan matere je ikonično.”

V svoji objavi je Louisa delila kolaž fotografij, na katerih je v različnih preoblekah, najbolj pa je izstopala fotografija, na kateri je s svojo partnerko. Drugi diapozitiv je vseboval zapis: “Vstopamo v veselo novo dobo lezbične mode,” s čimer je poudarila svojo ponosno pripadnost LGBTQ+ skupnosti.

Louisa je najmlajši otrok Meryl Streep in njenega odtujenega moža Dona Gummerja. Poleg Louise imata še sina Henryja Wolfea Gummerja ter hčerki Mamie Gummer in Grace Gummer. Nekdanji zvezdniški par je ponosni dedek in babica tudi petih vnukov. Page Six je oktobra 2023 razkril, da sta Meryl in Don ločena že več kot šest let, čeprav sta se poročila septembra 1978. “Čeprav bosta vedno skrbela drug za drugega, sta se odločila za ločeno življenje,” je takrat povedal predstavnik oskarjevke. Zadnjič sta bila skupaj videna na podelitvi oskarjev leta 2018.

Louisa Jacobson Gummer je s svojo objavo pokazala pogum in ponos ter navdihnila mnoge. Njena razkritje je še en dokaz, da je sprejemanje in ljubezen v družini, ne glede na izzive, vedno na prvem mestu.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj