Čelada je slavnemu kuharskemu mojstru rešila življenje

0
26

Znani kuharski mojster Gordon Ramsay je doživel hudo kolesarsko nesrečo v Združenih državah Amerike, zaradi katere je bil hospitaliziran. Na Instagramu je z oboževalci delil fotografijo pred in po nesreči, na kateri so jasno vidne poškodbe, ki jih je utrpel ob padcu. Ramsay je objavil tudi videoposnetek, v katerem dvigne svoj kuharski predpasnik in pokaže velike vijolične modrice na trupu.

Ramsay, znan po svojih kuharskih oddajah in restavracijah po vsem svetu, je v objavi priznal, da se počuti “strašno pretresen” zaradi dogodka. Nesreča se je zgodila v začetku tega tedna, po kateri je Ramsay končal v bolnišnici Lawrence and Memorial, kjer so zanj skrbeli kirurgi in medicinske sestre. Kljub hudim podplutbam in bolečinam je imel srečo, da ni zlomil nobene kosti ali utrpel hujših poškodb.

V sporočilu na Instagramu je Ramsay poudaril pomen nošenja čelade pri kolesarjenju in vožnji z motorjem, še posebej ob nedeljskem očetovskem dnevu. “Vsem vam želim vesel očetovski dan, vendar prosim, prosim, nosite čelado. Če je ne bi imel, me zdaj iskreno ne bi bilo tukaj,” je dejal Ramsay in opozoril svoje sledilce na pomembnost varnosti.

“Bil je brutalen teden. Boli me, vendar se nekako prebijam skozi to,” je še dodal Ramsay, ki se zahvaljuje vsem, ki so mu stali ob strani in skrbeli zanj v teh težkih trenutkih.

Gordon Ramsay je s svojo objavo pokazal, kako pomembno je zavedanje o varnosti in kako hitro se lahko življenje spremeni zaradi nesreče. Njegovo sporočilo je močno odmevalo med oboževalci, ki so mu izkazali podporo in mu zaželeli hitro okrevanje.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj