12 dni je jedla samo banane in rezultat je bil neverjeten!

0
102

Nutricistka in motivacijska trenerka Yulia Tarbath se je odločila za zanimiv eksperiment. Da bi razstrupila svoj organizem, se je odločila, da bo 12 dni jedla le banane …

Kot pravi Yulia so banane same po sebi izjemno koristno sadje, ki pa je hkrati tudi izjemno kalorično in vsebuje fruktozo, saharozo in glukozo, ter vlaknine. Toda celotna kombinacija je tista, ki nam daje dolgotrajen občutek sitosti.

Prva stvar, ki jo je opazila, ko je jedla le banane, je bilo veliko olajšanje v želodcu in “tiho” prebavljanje. “Imela sem občutek, da v resnici sploh nimam želodca, saj je čevesje delovalo tako mirno. Opazila sem, da sem veliko bolj sproščena, nisem občutila nikakršnega stresa. Bila sem bolj pozitivno naravnana in bolj keativna,” pove Yulia.

Po njenih besedah, je poleg številnih drugih blagodejnih vplivov opazila tudi, da je njena koncentracija mnogo boljša in da je njen fokus bolj oster in jasen. “Prvič v življenju sem v enem dnevu opravila vse svoje obveznosti. Nisem bila napeta in sem se brez težav osredotočila na katerokoli nalogo,” še pojasni Yulia, ki se ji je pri njenem eksperimentu pridružil tudi njen mož Paul.

Paul in Yulia sta sicer vegana in se jima ni bilo težko držati te diete, imata pa svojo kmetijo, kjer vzgajata svojo zelenjavo in sadje, kar jima olajša, da se še bolj zdravo prehranjujeta.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj