Zaradi razžalitve s strani mestnega svetnika Starihe poslanka Alenka Jeraj vložila tožbo!

0
68

Janez Stariha je mestni svetnik Mestne občine Ljubljana. Na zadnjih lokalnih volitvah mu je namreč uspel preboj s pomočjo Liste kolesarjev in pešcev. A njegove poteze, s katerim izraža svoja ne preveč prijazna mnenja gredo velikokrat čez rob dobrega okusa. Med drugim se je ta primitivno spravil na poslanko SDS Alenko Jeraj, ki je danes sporočila, da je danes proti njemu vložila tožbo.

Spomnimo. Poslanka Alenka Jeraj je zapisala: “V čem je problem komuniciranja? Enemu Kacin ni všeč, drugemu Hojs. To, kar je pa pomembno in govorijo vsi, pa so: maske, razkuževanje rok in razkuževanje 1,5 m. Še narisano imate. Kaj bi še radi?” Glede na to, da gre za povsem kulturno zapisan tvit, se človek vpraša, kako je mogoče, da je Stariha reagiral na tako primitiven način. Stariha je namreč Jerajevi pripomnil: “Kuzla, tiho, k nogi!”.

Daleč od tega, da gre za prvi primer primitivizma s strani Starihe. V preteklosti se je namreč spravil tudi na ženo predsednika vlade Urško Bačovnik Janša in ženo tedanjega ameriškega sekretarja za zunanje zadeve Mika Pompea Susan Pompeo in ju označil za klerofašistki.

Pred pričetkom proslave dneva državnosti je Stariha zapisal: “Banda domobranska že vadi govejo muziko. Tudi protiprotestniške ograje že čakajo. Tresejo se jim hlače.” Ko je predsednik republike Borut Pahor ob 30. obletnici prve spravne slovesnosti v Kočevskem Rogu napisal: “Sprava je pot, ki se nikoli ne konča. Če se konča, se začne trpljenje.”, mu je Stariha odvrnil: “Spravo si zatlači v svojo vagino.” Stariha je predsednika vlade označil za nacifašista Janeza. Napisal pa je tudi: “Težava partizanov je bila ta, da so bili premalo dosledni in natančni pri likvidaciji izdajalcev. Danes eni ne bi kokodakali.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj