Novinar CNN, ki kritizira madžarski zakon o zaščiti otrok, je homoseksualec, ki ga je policija našla z drogami in vrvjo okoli genitalij

0
116
Novinar CNN Richard Quest (levo) in njegov partner. (Foto: YouTube)

Znani ameriški CNN novinar Richard Quest, ki je pred kratkim kritiziral novo madžarsko zakonodajo za zaščito otrok, je bil leta 2008 aretiran zaradi posedovanja mamil. Vendar pa to še ni vse. V času aretacije je imel okoli vratu in genitalij zavezano vrv. Policija je v njegovem avtu prav tako našla čudne “spolne pripomočke”.

Madžarski minister za zunanje zadeve Peter Szijjarto je bil, ko se je mudil v New Yorku na zasedanju Združenih narodov, tudi gost Richarda Questa na CNN-u. V pogovoru je Quest močno kritiziral novo madžarsko zakonodajo za zaščito otrok, ki med drugim močno omejuje LGBT ideologijo in večkrat poudaril, da je tudi sam homoseksualec, kar tudi sicer rad počne. Szijjarto je znova zavrnil vse lažne obtožbe glede nove zakonodaje.

Richard Quest je bil sicer aretiran 18. decembra 2008, ob 3.40 uri zjutraj v Newyorškem Central parku, kjer se je zadrževal potem, ko je bil park že zaprt. Okoli vratu je imel vrv, ki je bila povezana z njegovimi genitalijami. Prav tako pa so policisti našli v njegovem žepu kristalni amfetamin, v prtljažniku avta pa so našli nenavadne “spolne igrače”.

Da bi se izognil sodišču, je novinar pristal na šestmesečno terapijo zdravljenja odvisnosti od mamil.

Demokracija

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj