Bad Bunnyjev Portoriški plesni zaplet!

0
37

Stari pregovor pravi, da se živemu človeku lahko zgodi vse, in ta resnica se je nedavno izkazala tudi pri svetovno znanem pevcu Bad Bunnyju. Na enem izmed svojih nedavnih nastopov v Portoriku je doživel zabaven incident, ki je hitro postal viralen in navdušil njegove oboževalce.

Med nastopom se je ena od njegovih plesalk povsem nepričakovano zataknila za mednožje pevca. Natančneje, njene najlonke so se zapletle za kristale, ki so krasili Bad Bunnyjeve hlače. Dogodek je bil tako komičen, da je sprožil val smeha tako med nastopajočimi kot tudi med občinstvom.

Dogodek se je zgodil, ko je nič hudega sluteča plesalka izvajala koreografijo. Med plesom, ko je migala z zadnjico in se približala raperjevemu mednožju, so se njene najlonke zataknile za kristalčke. Ko so preostali plesalci opazili, kaj se dogaja, so hitro oblikovali krog okoli njiju, da bi zakrili situacijo. Na srečo je bila težava hitro rešena in dogodek je požel veliko smeha.

@darielv98

Kiarita’s tights get stuck while dancing on Bad Bunny #badbunny #mostwantedtour #coliseodepuertorico #coliseopr

♬ original sound – Dariel

Eden od oboževalcev je incident posnel in delil na družbenih omrežjih, kjer so se komentarji vrstili kot plaz. Ljudje so se šalili na račun Bad Bunnyjeve nezgode in izražali začudenje nad tem, kaj bo na vse skupaj rekla njegova izbranka, Kendall Jenner. Čeprav se zvezdnik na dogodek še ni odzval, prav tako pa tudi slavna manekenka ni podala komentarja, so oboževalci z zanimanjem spremljali nadaljnji razvoj situacije.

Bad Bunny in Kendall Jenner sta pred kratkim obnovila svoje ljubezensko razmerje. Po skoraj letu dni dolgi zvezi sta se lani decembra razšla, a konec maja so ju ponovno ujeli skupaj, ko sta zapuščala hotel v Miamiju. Čeprav se na govorice o ponovni romanci še nista odzvala, so ju fotografi ujeli tudi na večerji, kar potrjuje, da med njima še vedno obstaja določena kemija.

Spletno uredništvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj